Aurora

Carina Nilsen Vinjor

Stilling: Annet

Carina er en god vikar som er godt kjent på huset,spesielt på Aurora og Kaos.

Stilling: Annet

Tone er godt kjent på alle avdelinger,og er en trygg og god vikar som er mest på Knerten.

dagligleder.tirilltoppen@barnehage.no

Vibeke var utd. førskolelærer med fordypning i utefag i 2002. Hun jobbet som ped.leder i Grasmyr barnehage fra 2009, og fram til hun begynte som styrer i Tirilltoppen, i mars 2014.

Maricel F. Breien

Stilling: Assistent

Maricel er en fagarbeider som er godt kjent på huset,men er nå 100 % på avdeling Aurora.

Stilling: Assistent

Marianne er assistent og har jobbet i barnehagen i mange år. Hun jobber både på Knerten og Kaos.

Lise Pedersen

Stilling: Assistent

Lise har jobbet i barnehagen i mange år,og er en trygg grunnmur på Aurora. Hun jobber 90 % på avdeling Aurora,og hun har vært ansatt i barnehagen siden 2005.

Dina Kristine Thorstensen

Stilling: Assistent

Dina er godt kjent på alle avdelinger,og er nå 90% assistent på Aurora.

Carina Marlen Kristiansen

carinmk89@gmail.com

Carina er utdannet førskolelærer,og har en tilleggsbachelor i institusjonsrettet bruk av musikk. Hun har jobbet i barnehagen siden høsten 2015,og jobber 100 % på Aurora som pedagogisk leder.

Maya (May Jannicke) Johansen

Stilling: Barnehagelærer

Kaos

Carina Nilsen Vinjor

Stilling: Annet

Carina er en god vikar som er godt kjent på huset,spesielt på Aurora og Kaos.

MayBritt Kallåk Anundsen

Stilling: Assistent

May Britt er 90 % på Kaos som assistent,og har vært ansatt i barnehagen siden 2009.

Sylvi Moum Sandøy

guvi65@yahoo.no

Sylvi jobber 100% på Kaos som assistent,og har vært ansatt i barnehagen siden år 2000.

Kristin Nuland

Kristin.tirilltoppen@barnehage.no

Kristin er utdannet førskolelærer med fordypning i utefag. Hun er 100% på Kaos som pedagogisk leder,og har vært ansatt i barnehagen siden 2001.

Hilde Kjeldal

Stilling: Førskolelærer
hilde.tirilltoppen@barnehage.no

Hilde er utdannet formingslærer og har i tillegg barnehage pedagogikk og småbarns pedagogikk. Hun jobber 90 % på Kaos som førskolelærer,og har vært ansatt i barnehagen siden våren 2015.

Kjøkken

Veronica Olsen

Stilling: Assistent

Veronica som også er utdannet kokk,jobber 60 % i en kjøkkenstilling- og 40% på Knerten. Hun har vært ansatt i barnehagen siden 2008.

Heidi Olsen

Stilling: Assistent

Heidi har jobbet i barnehagen siden oppstart,og er svært godt kjent på huset,og ekstra godt kjent på Knerten. Hun er 40% assistent på Knerten,og 40 % i en kjøkkenstilling.

Knerten

Elisabeth Moum Larsen

Stilling: Assistent

Elisabeth jobber 100 % som assistent på Knerten,og har hatt fast ansettelse i barnehagen siden 2005.

Veronica Olsen

Heidi Olsen

Mari Eikehaug

Mari.tirilltoppen@barnehage.no

Mari er utdannet førskolelærer. Har jobbet i barnehagen i 8 år på småbarnsavdeling.

Andre ansatte